Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: "Pendlarkampen": SJ vs MTR

 1. #1
  Passagerare
  Medlem
  feb 2018
  Inlägg
  26

  "Pendlarkampen": SJ vs MTR

  Hej! Sedan ett par år pendlar jag på sträckan Göteborg - Stockholm, med i snitt två tur och returresor per vecka. Pendlandet bekostas helt ur egen ficka (med undantag för de lagstadgade avdragen jag får göra på deklarationen), så därför är det helt och hållet min tid och min plånbok som styr besluten. Fram tills nyligen har jag rest med ett SJ Årskort Silver Plus, det senaste året med Resplus-tillägg. Från och med idag testar jag 30 dagar med 1 klass Plus på MTR Express, nästa 30 dagar kommer jag troligen testa 2 klass på SJ Snabbtåg. Kommer troligen inte testa 30 dagar 2 klass Flex på MTR Express, men det återstår att se.

  Tanken är att jag i denna tråd kommer delge mina erfarenheter och upplevelser, dels i form av små inslag men framför allt en större sammanfattning för varje "kategori". Kanske blir resultatet ett slags svar på vad jag rekommenderar ur ett pendlarperspektiv. Jag kommer hålla mig till denna tråd, så om ni är intresserade att följa denna "resa" finns det säkert någon smart funktion i denna forumplattform för att följa trådar.


 2. #2
  Administratör Admins avatar
  Medlem
  sep 2017
  Inlägg
  1 064

  Sv: "Pendlarkampen": SJ vs MTR

  Citat Ursprungligen postat av Alexander Visa inlägg
  Jag kommer hålla mig till denna tråd, så om ni är intresserade att följa denna "resa" finns det säkert någon smart funktion i denna forumplattform för att följa trådar.

  Kul initiativ. Funktionen för att följa ämnet hittar du ovan under "Ämnesverktyg" , "prenumerera på det här ämnet".


Taggar för det här ämnet

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •