Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Järnvägspodden, avsnitt 16 2017

 1. #1
  RSS Robot Trafikverkets avatar
  Medlem
  sep 2017
  Inlägg
  572

  Järnvägspodden, avsnitt 16 2017

  Trafikverkets podcast för dig i branschen Publicerad 2017-12-18 07:00

  Vårt16:e avsnitt bjuder på ett julbord av järnvägsfrågor. Staffan åker på loket med en förare, en internationell koordinator talar ut om den europeiska järnvägsvärlden och vi får julkort från tre visa kvinnor. Självklart blir det även hittegods!
  I årets sista avsnitt*får Staffan alltså äntligen åka tåg, och förutom ett samtal med Mikael Fredriksson utifrån ett förarperspektiv får du som lyssnare njuta av 11 minuters motorljud från en RC3:a. Vi möter också Hans Wolf, internationell koordinator, som ger oss en inblick i vad som är på gång i den europeiska järnvägsvärlden. Ett tips kan vara att ha ett förkortningslexikon nära tillhands!
  Dessutom får vi julhälsningar och nyårslöften från tre poddbekanta: Ulrika Lindeberg när det handlar om MPK, Maria Nichani för DAT och Ann-Sofi Granberg rörande Trafikledning och TTT. Det blir så klart även nyheter, och avsnittet vore inte ett komplett*utan*ett dopp i hittegods-grytan,*denna gång om handsignaler.
  Tyvärr fick vi inte till det utlovade samtalet om operativ trafikering, men den som väntar på något gott får vänta in 2018 – för vi har inte släppt frågan.*Avslutningsvis, innan vi tar jul-lov vill vi puffa för att du från och med nu även hittar Järnvägspodden via Spotify. Nästa avsnitt av Järnvägspodden kommer den 22 januari, och med*det önskar vi er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2018!


  Speltid 41:41, avsnittet på trafikverkets sida.

  Direkt till avsnittet


 2. #2
  Administratör Admins avatar
  Medlem
  sep 2017
  Inlägg
  1 065

  Sv: Järnvägspodden, avsnitt 16 2017

  Vad tycker ni om järnvägspodden?


Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •