Resultat 1 till 2 av 2

Ämne: Järnvägspodden, avsnitt 14 2017

 1. #1
  RSS Robot Trafikverkets avatar
  Medlem
  sep 2017
  Inlägg
  564

  Järnvägspodden, avsnitt 14 2017

  Trafikverkets podcast för dig i branschen Publicerad 2017-11-06 09:12

  Det sägs att man måste titta bakåt för att förstå framtiden. Då hämtar Järnvägspodden den här gången sin inspiration från oktober -17 då samarbetet TTT fick en ny ordförande, JNB- och Kunddagar gick av stapeln och ett nytt plandokument såg dagens ljus. Dessutom funderar Hittegods på märkliga namn.
  I Järnvägspoddens 14:e avsnitt möter vi först Ann-Sofi Granberg som är ny ordförande i styrgruppen för TTT, Tillsammans för tåg i tid. Vi frågar bland annat hur hon tänker ta sig an utmaningarna att få branschen att lyfta punktligheten från dagens 90 till målet om 95 procent?
  Vi fångade också Jennica Sjöstedt för ett samtal om de viktigaste punkterna på årets kund- och JNB-dagar. Det handlar om förändringar på både kort och lång sikt, och frågor som berör både T18 och Jnb19. Helt klart ämnen som podden har anledning att återkomma till, med andra ord en bra grund för det egna* styrdokumentet P18.
  Avsnittets rundgång fångar såväl införandet som utförandet av genomförandeplanen, ett helt nytt plandokument som snart kommer i en ny version. Den som har en plan på många olika sätt är precis som tidigare Thomas Eriksson.
  Till sist blir det på nytt en omgång av Hittegods som funderar på järnvägsbranschens förmåga att ge märkliga namn till platser längs, på eller bredvid spåren.


  Speltid 35:55, avsnittet på trafikverkets sida.

  Direkt till avsnittet


 2. #2
  Administratör Admins avatar
  Medlem
  sep 2017
  Inlägg
  1 065
  Tycker att de här poddarna är rätt så informativa och ganska allmänbildande.


Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •