Announcement

Collapse
No announcement yet.

I malmens rike – nya Bodenfjärren 2023 finns nu att köpa!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Rensa
nya inlägg

 • I malmens rike – nya Bodenfjärren 2023 finns nu att köpa!

  Nu finns ytterligare ett fjärrspel i SJKs serie, denna gång för Bodens trafikledningsområde. Från Vännäs via Boden till Riksgränsen med sidobanor till Storuman, Skellefteå, Piteå, Luleå, Haparanda, Aitik, Koskullskulle och Svappavaara samt den nordligaste delen av Inlandsbanan. Nu kan du styra all tågtrafik som nattåg, Norrtåg och ett stort antal malmtåg. Det finns också flera andra intressanta godståg som ståltågen, ARE/NRE-tågen, vagnslast-, kombi- och timmertåg. Spelet är en nästan autentisk trafikledningssimulation om Bodens tågklarerare och deras intressanta arbete. I detta spel förekommer nästan alla tåg som en vardag i februari 2023 förekom i verkligheten plus några extra tåg också.

  Manualen till Bodenfjärren finns här (länk)
  Den innehåller beskrivningar av hur spelet fungerar och även en fördjupad presentation av järnvägar, tågtrafik och tågledning i Bodens trafikledningsområde med många bilder. Så, vill du veta lite mer om spelet innan du beställer, bläddra gärna i manualen!

  Grafiska tidtabeller. Den som vill läsa de grafiska tidtabellerna som ligger till grund för spelen hittar dem här (länk)

  Programmet går bra att köra i Windows 11, 10 eller 7, kan eventuellt också fungera i äldre versioner. Det kan vid installationen ges en del varningar från ditt virusprogram, men det går att komma vidare.
  Priset är 199 kr för medlemmar i SJK, respektive 299 kr för ej medlemmar.
  Du köper spelet genom att sätta in aktuellt belopp på SJK bankgirokonto 5300-7118.

  För betalningar från andra länder skall du använda följande uppgifter:
  IBAN: SE64 5000 0000 0535 3109 1034
  BIC: ESSESESS


  ANGE din e-postadress, för du kommer att få vidare instruktioner tillsänt per e-post, så att du kan ladda ner programmet. Om du inte kan skriva @ i meddelandet så skriv i stället ett bindestreck eller ett mellanslag på den platsen i e-postadressen.
  Så, GLÖM INTE e-posten, och ange Boden (eller B) och även ditt medlemsnummer om du är medlem.
  Instruktionerna kommer normalt ett par dagar efter att du betalat, men det kan ta litet längre tid i semestertider. Har du inte hört något inom en vecka (två veckor sommartid) så kolla först din skräppost och kontakta annars [email protected], med uppgift om ditt inbetalningsdatum.

  PS: Du kan förstås fortfarande köpa de versioner av Hallsbergsfjärren 2020, Gävlefjärren 2020, Norrköpingsfjärren 2021, Göteborg 2021, Ångefjärren 2022, Göteborg 1985, Malmöfjärren Nord 2022och Stockholmsfjärren Syd 2022 som lanserats tidigare, se https://www.sjk.se/kop-spel/ för aktuella priser mm. DS.




Working...
X